LearningPartners ontwikkelt in samenwerking met experts online modules
voor sportmasseurs en sportverzorgers. 


De cursussen worden ter accreditatie voorgelegd aan relevante partijen.


Handgrepen en Demonstraties Sportmassage

Met deze online tool van Leersportmassage kan je meer dan 200 video’s bekijken van massagehandgrepen en de meest voorkomende massagebehandelingen.
Je ziet handgrepen en demonstraties uitgevoerd door ervaren examinatoren Sportmassage. Zij hebben tevens ruime ervaring in het opleiden van cursisten voor het diploma sportmassage.

 De videofilms kan je goed gebruiken ter ondersteuning van de lessen (sport)massage in het kader van een cursus Sportmassage of een cursus Klassieke Massage. De getoonde demonstraties sluiten aan bij de eind- en toetstermen en exameneisen van diverse exameninstanties, zoals ACE Algemeen Centrum voor Examinering en het NGS.

Bij aanschaf van deze cursus via iDEAL krijg je 12 maanden toegang tot deze cursus. De kosten voor deze cursus bedragen € 74,95 incl. BTW.

 Wij wensen je veel succes bij het leren masseren!

In deze online cursus gaan we in op de rol van de sportmasseur bij het behandelen van cliënten met schouderaandoeningen en de samenwerking hierbij met andere zorgverleners in de keten. 
Bij aanschaf van deze cursus via iDEAL krijg je 3 maanden toegang tot deze cursus. De kosten voor deze cursus bedragen euro 15,30 incl. BTW.