LearningPartners ontwikkelt in samenwerking met experts in hun vakgebied online cursussen  / e-learning modules voor huisartsen. 

De online cursussen zijn geschikt voor desktop pc's en laptop met een Windows of OS X Operating System.

De online cursus / e-learning module De Diabetische Voet en de Huisarts is onder nummer 196163 geaccrediteerd voor 3 punten door: Accreditatie Bureau Cluster 1 (Huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en artsen voor verstandelijk gehandicapten) (ABC1).

- College voor Accreditatie Huisartsen (CvAH)
- Nederlandse Vereniging van Artsen voor Verstandelijk Gehandicapten (NVAVG)
- Vereniging van Specialisten Ouderengeneeskunde en Sociaal Geriaters (Verenso)

Na het volgen van deze module kent de huisarts de theoretische achtergronden van het ontstaan van de diabetische voet, de risicofactoren voor het ontstaan van een ulcus en de risicoclassificatie voor het risico van elke diabetes patiënt op het ontstaan van een ulcus.

De kosten voor deze cursus bedragen euro 75,- incl. BTW en kan via iDeal worden voldaan.

Evaluatie / bijhouden tijdsbesteding
Na het volgen van de module vragen we u het evaluatieformulier in te vullen en aan ons te mailen. Wij stellen uw medewerking zeer op prijs. 
Wilt u tijdens het volgen van de module uw tijdsbesteding bijhouden? Zo krijgen we samen met de accrediterende instantie steeds meer een zuiver beeld van de werkelijk geïnvesteerde en benodigde studietijd. Dank!